Un obrador tradicional ple d’enamorats DE l’ofici

Amassem el pa com s’ha fet tota la vida

Al nostre obrador treballem a diari amb ingredients de la millor qualitat per a produir pa sense presses, respectant els processos de fermentació tradicionals de tota la vida.

Tots els nostres pans estan fets amb massa mare 100% natural i llargues fermentacions que els aporten aquesta aroma i sabor característic que diferencia a La Forneria. Un pa esponjós per dins i cruixent per fora requereix de temps, esforç i dedicació, però també d’ingredients de primera qualitat.

A l’obrador de La Forneria utilitzem les mateixes tècniques que usaven els nostres avantpassats i les combinem amb mètodes i processos moderns per a reinventar-nos constantment. I tot gràcies a la nostra fundadora, l’àvia Caterina. Coneixes els nostres orígens?

Per què tothom parla de massa mare?

La massa mare és un ferment bàsic fet amb aigua i farina i és indiscutiblement la forma més antiga de fer pa.

El procés de fermentació és clau per a enfornar un pa de la millor qualitat. Una petita diferència en el temps de fermentació o en la temperatura ambient durant aquest procés pot afectar directament la qualitat del producte.

Per això a La Forneria confiem que l’èxit es troba en l’equilibri. Només així podem oferir-te pans cruixents i tendres acabats de coure diàriament per a tu i els teus.

Quina és la història del nostre obrador?

L’obrador de La Forneria està en marxa des de fa més de 100 anys. En concret, el primer forn el va inaugurar l’àvia Caterina l’any 1911 al barri del Raval. Gràcies als esforços de la Caterina i també dels seus fills, i més endavant, als seus néts i rebesnets, a dia d’avui La Forneria la gestiona la 5ª generació de la familia.

Per a nosaltres és un orgull poder seguir oferint productes de la millor qualitat, frescos, naturals i fets amb tota la dedicació de la nostra familia any rere any, dècada rere dècada.

A la fotografia es veu un forn de llenya giratori que va ser una gran innovació per a nosaltres l’any 1958, després d’haver treballat diversos anys amb un forn fix. Com ha canviat el món en només uns anys!

Tiendas

Si sents l’olor de pa acabat de fer… Tens La Forneria a prop!