La millor forma de començar el dia

Catering per als teus esmorzars d’empresa

Estàs organitzant una trobada per esmorzar amb clients i vols oferir el millor catering? Se t’acut una millor forma de començar el dia que amb el catering de La Forneria? Torna a omplir d’alegria el “bon dia” rutinari de cada matí amb el nostre catering per a empreses. Per fi és aquí!

Combina les safates salades amb les nostres especialitats dolces. Afegeix sucs i cafès i no et preocupis de res més que de gaudir!

No oblidis fer la teva comanda amb almenys 48 hores d’antelació! Rebràs les delícies que més et venen de gust just a temps per a la teva trobada.

Quan cada ‘bon dia’ et neix de l’ànima… Es nota i de debò!

Les nostres recomanacions per a esmorzars d’empresa

Amb el servei d’àpats per a esmorzars d’empreses i particulars de La Forneria gaudiràs d’un assortiment de delícies acabades de fer. Ja sigui per a una trobada a la feina, un esmorzar intern amb el teu equip o una reunió important amb clients, amb el servei d’àpats de La Forneria triomfaràs segur. Gaudeix de cafès i sucs acabats d’exprimir i centra’t en gaudir de l’assortiment de delícies abans no s’acabi. Deixa que t’assessorem segons el nombre de convidats, els seus gustos i preferències. Fes la teva comanda amb suficient antelació i la rebràs directament a casa o en el local on organitzis la trobada… Just a temps! Pregunta’ns sense por.

Catering per a celebracions

Sigui quin sigui el motiu de la celebració, tenim el que busques.

Catering a domicili

No necessites excusa per a demanar el millor catering.