Un regal per a delectar els teus sentits

Catering per a aniversaris

Hi ha moltes ocasions en les que un catering com el de La Forneria és imprescindible. I una celebració d’aniversari és una d’elles. Perquè a més d’un gran assortiment de safates amb delícies dolces i salades, també preparem pastissos a mida per als més grans i els més petits. I no només els del nostre catàleg! Ens agrada ajustar-nos als teus desitjos així que si tens un altre disseny de pastís en ment… Truca’ns!

Descobreix la nostra selecció de pastissos o demana’n un fet a mida. Afegeix safates dolces i salades, begudes, cafès i tot el que et vingui de gust!

Confirma la teva comanda unes 48 hores abans i t’assegures que t’ho entregarem tot a temps per a la gran celebració.

Un aniversari sense el catering de La Forneria… No és el mateix!

Les nostres recomanacions per a aniversaris

Si celebres el teu aniversari o vas a una festa i ets dels que no pot arribar amb les mans buides (t’entenem) gaudeix del nostre càtering per a aniversaris. A La Forneria som uns apassionats de les comandes personalitzades i fetes a mida. Has vist els nostres pastissos al nostre Instagram? No dubtis en fer-nos arribar les teves idees, estarem encantats de fer un pastís a mida per a tu. Perfecte per a festes infantils però també per als més grans. La felicitat que et dona tenir un pastís personalitzat i pensat per a tu… No coneix límits d’edat!

Catering per a esdeveniments

Regala als teus convidats el millor record possible.

Catering per a celebracions

Sigui quin sigui el motiu de la celebració, tenim el que busques.