La Forneria directa a casa teva

Catering a domicili

No cal tenir una excusa per demanar i gaudir del catering de La Forneria. Pot ser que estiguis organitzant una trobada informal amb amics, o també pot ser que et faci tanta mandra fer la truita de patates de la setmana que prefereixes la nostra (i qui no?). Gaudeix del nostre catering directe a casa perquè sí, perquè t’ho mereixes.

Fes les combinacions que més t’agradin. Plats preparats, safates dolces i salades, begudes, cafès i sucs… Pregunta per les novetats!

Recorda fer la teva comanda amb unes 48 hores d’antelació! Així ho rebràs tot a casa just abans que et ronquin els budells!

Avui et mereixes gaudir del catering de La Forneria… i ho saps!

Les nostres recomanacions per a caterings a domicili

Amb el catering a domicili de La Forneria et lleparàs els dits. Un catering fet a la teva mida i que entregarem a casa teva… Del forn a casa! Prova les nostres safates d’entrepans salats, wraps enrotllats, pastes de full, xapates, truites, bunyols, amanides, crestes, mini empanades, mini pizzes, i un assortiment que no t’acabaries ni que demanessis el nostre catering cada dia. A més, ja saps que ens encanta innovar. Descobreix els llançaments més recents de La Forneria a les nostres xarxes socials o pregunta a una de les nostres botigues sense cap compromís.

Catering per a aniversaris

El millor regal per a grans i petits.

Catering per a esdeveniments

Deixa els teus convidats amb el millor record possible.